Voorzitter en oprichter

Fons de Visser, zelf hersentumorpatiënt.

'Tijd van diagnose & behandelingen was een hectische tijd waarin ik met vele vragen zat. Naast de reguliere  behandelingen ben ik ook gelijk met complementaire behandelingen begonnen. 

Vanuit mijn nu ruim 7 jaar overleven, wil ik andere mensen helpen die te horen hebben gekregen dat ze uitbehandeld zijn en zich moeten voorbereiden op het afscheid van dit leven. Daarom heb ik ZindividU opgericht'.


Penningmeester

Marcel Balvers, het is mooi om te zien dat mensen zich belangeloos inzetten om de medemens te helpen. Er wordt belangrijk werk verricht voor mensen die ernstige gezondheidsproblemen hebben. Ik draag als penningmeester van de Stichting mijn steentje graag bij.


Secretaris

Kerren ten Hagen, zelf in 2014 mijn man en vader van ons dochtertje verloren aan een hersentumor. Op 30 jarige leeftijd, met een peuter van 1,5 stond mijn leven op zijn kop. Graag wil ik anderen handvatten bieden, waar ik ze gemist heb. Vanuit mijn ervaring, zo snel mogelijk doen wat je moet doen, leg je focus weer op het leven en niet op het afscheid.


Algemeen Bestuurslid

Miriam Stokkingreef - partner Fons de Visser.

De schok was groot toen Fons zelf getroffen werd door hersenkanker. Ernstig ziek ben je samen; dit kun (mag) je niet alleen dragen.

Vanuit MyChoice - Gezondheid ondersteun ik Fons in de tafelgesprekken en informatieverstrekking richting de lotgenoten.


St. Zindividu

Bezoekadres
Oelerweg 106
7555 GX Hengelo
Postadres
Bachstraat 89
7557 VN Hengelo

Telefoon

06-11887502
 

 

 

Bestuur

Voorzitter

Dhr. F. de Visser,

Penningmeester

Dhr. M.W. Balvers,

Secretaris

Mw. K. Ten Hagen - Michorius,

 

Vrijwilliger

Dhr. L. van Rijswijk,

Vrijwilliger

Mevr. M.M.A.J. Stokkingreef,