Voorzitter en oprichter

Fons de Visser, kreeg zelf in 2011 te horen dat hij nog 15 maanden te leven had vanwege een uiterst kwaadaardige hersentumor; een glioblastoom graad 3-4.

'Dat was een hectische tijd waarin ik met vele vragen zat. Naast de reguliere  behandelingen ben ik ook gelijk met complementaire behandelingen begonnen. 

Vanuit mijn nu ruim 7 jaar overleven, wil ik andere mensen helpen die te horen hebben gekregen dat ze uitbehandeld zijn en zich moeten voorbereiden op het afscheid van dit leven.

Daarom heb ik ZindividU opgericht'.


Penningmeester

Marcel Balvers, het is mooi om te zien dat mensen zich belangeloos inzetten om de medemens te helpen. Er wordt belangrijk werk verricht voor mensen die ernstige gezondheidsproblemen hebben. Ik draag als penningmeester van de Stichting mijn steentje graag bij.


Secretaris

Kerren ten Hagen, zelf in 2014 mijn man en vader van ons dochtertje verloren aan een hersentumor. Op 30 jarige leeftijd, met een peuter van 1,5 stond mijn leven op zijn kop. Graag wil ik anderen handvatten bieden, waar ik ze gemist heb. Vanuit mijn ervaring, zo snel mogelijk doen wat je moet doen, leg je focus weer op het leven en niet op het afscheid.


Algemeen bestuurslid

Freddie Dieperink, met Fons in aanraking gekomen en mogen begeleiden tot wat uiteindelijk een mooi sportief succes is geworden. Beloofd hem zo lang ik leef, te zullen volgen en steunen. Ik zie dat hij vol overgave met ZindividU bijdraagt aan de hulp ten behoeve van de zieke medemens. Onder de indruk van jullie werk en inzet hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren teneinde jullie doel te realiseren. Daarom ben ik blij deelgenoot te zijn van het bestuur.


Algemeen Bestuurslid

Miriam Stokkingreef, sinds mijn vader in 1988 plotseling overleed aan de gevolgen van keelkanker, ben ik altijd betrokken geweest waar iemand getroffen werd door kanker. Uiteraard was de schok groot toen Fons - mijn partner - getroffen werd door een uitermate agressieve ongeneeslijke vorm van kanker; hersenkanker. Ernstig ziek ben je samen; dit kun (mag) je niet alleen dragen.


St. Zindividu

Bezoekadres
Oelerweg 106
7555 GX Hengelo
Postadres
Bachstraat 89
7557 VN Hengelo

Telefoon

06-11887502
 

 

 

Bestuur

Voorzitter

Dhr. F. de Visser,

Penningmeester

Dhr. M.W. Balvers,

Secretaris

Mw. K. Ten Hagen - Michorius,

 

Algemeen bestuurslid

Dhr. F. Dieperink,