De diagnose hersentumor is een diagnose die elk jaar bij ongeveer 1500 personen wordt geconstateerd. Een hersentumor is een zwelling of massa die zich in de schedel bevindt. Een tumor kan goedaardig of kwaadaardig zijn. Bij hersentumoren echter, richten ook goedaardige tumoren schade aan. Het is dus een moeilijk te genezen ziekte. Van de personen die de diagnose hersentumor krijgen, overleeft slechts 0,3% deze tot nu toe toch wel ongeneeslijke ziekte; een percentage dat dus nagenoeg nihil is. Eerlijk gezegd: wie krijgt nu vertrouwen van zo klein percentage overlevenden? Vele patiënten niet, en geven de moed op. Hier moet verandering in komen, en u kunt ons daar bij helpen!

 

Zondag 23 juni 2019 - Strijd van Salland Heino

Samen bewegen tegen hersenkanker!

Heb je zelf een hersentumor, jouw partner, zoon of dochter? Of misschien jouw beste vriend? Of wil je gewoon heerlijk bewegen in een prachtige omgeving voor een goed doel. Fiets, step of loop dan mee! Ook jij kunt een belangrijke bijdrage leveren, alleen of met een team.

Laat je sponsoren per ‘klaverbladronde’ of voor de hele tocht! Een uitdaging die je niet uit de weg kunt gaan.. Immers de gehele sponsor opbrengst gaat voor 100% naar onderzoek tegen hersentumoren!

Wil jij erbij zijn en meedoen in ons team ZindividUVerzetBergen? Stuur dan een mail naar Fons de Visser; fons@zindividu.nl.