Graag verwijzen wij u door naar prachtige bestaande initiatieven. Daarnaast organiseren wij unieke workshops en belevenissen in eigen beheer, waarvoor u zich kunt inschrijven.

 

30 maart 2019 : ZindividU Cool Challenge - Fort Nieuwersluis.

De Wim Hof Methode i.s.m. Innercore Training.

In deze 4e ZindividU Cool Challenge op een prachtige historische locatie in Midden Nederland maak je op heldere en duidelijke wijze kennis met de kracht van de Wim Hof Methode. Je beoefent de praktische vaardigheden en je leert hoe je je eigen lichaam kunt trainen om de koude te weerstaan, hoe je met een eenvoudige ademoefening je gezondheid kan optimaliseren en hoe je een ijzersterke mindset kunt ontwikkelen dankzij de Wim Hof Methode.

Deze Cool Challenge wordt in samenwerking met #InnercoreTrainingen verzorgd voor een speciaal tarief van € 65 per persoon incl. lunch en ijs!

Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen.

Ondanks de professionele begeleiding van John Visser van Innercore trainingen is deelname op eigen risico. Aanmelden of meer info: fons@zindividu.nl.
Er is op 30 maart 2019 plek voor max. 20 personen.

Mochten er meer aanmeldingen komen wordt er een 2e datum ingepland.

 

 

31 mei 2019 : Tussen Hemel & Aarde Parachuteprong - een werkelijk onvergetelijke dag - ook voor ons als organisatie.

LEEF! dat is wat je wilt voelen als je hoort dat je leven eerder eindig is, dan je verwachtte. Daarvoor organiseert St. Buddies de Tussen Hemel & Aarde dag. Meer weten? stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502. Wij gaan dan samen kijken of jij er bij kunt zijn op 31 mei.

 

 

23 juni 2019: Strijd van Salland Heino

Samen bewegen tegen hersenkanker!

Heb je zelf een hersentumor, jouw partner, zoon of dochter? Of misschien jouw beste vriend? Of wil je gewoon heerlijk bewegen in een prachtige omgeving voor een goed doel. Fiets, step of loop dan mee! Ook jij kunt een belangrijke bijdrage leveren, alleen of met een team.

Laat je sponsoren per ‘klaverbladronde’ of voor de hele tocht! Een uitdaging die je niet uit de weg kunt gaan.. Immers de gehele sponsor opbrengst gaat voor 100% naar onderzoek tegen hersentumoren!

Wil jij erbij zijn en meedoen in ons team ZindividUVerzetBergen? Stuur dan een mail naar Fons de Visser; fons@zindividu.nl.

 

 

5 sept. t/m 14 sept. 2019; 3e editie ZindividUVerzetBergen.

Wil jij ook een "berg" voor jezelf verzetten - hiermee jezelf fysiek en mentaal versterken? Een prachtige sportieve emotionele reis die start in San Remo (I) en ons binnen 4 fietsdagen door het prachtige Italiaanse en Franse landschap brengt naar de voet van de Mont Ventoux in St. Colombe. Van hieruit gaan we op donderdag 12 september samen tijdens #Ventoux3 de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer beklimmen om daarmee geld in te zamelen voor immunotherapie bij hersenkanker. De routes zijn al weer bekend, de hotels geboekt en het gezelschap bijna compleet.

Wil jij met ons deze zware uitdaging aan vol met plezier, vriendschap, emoties en mooie vergezichten?

Dat kan; editie 2019 gaat van start op 5 september en eindigt 14 september 2019.

Meer weten? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

Activiteiten