06-09-2020

Activiteit: Lezing Gedachtenkracht - door Pascale Bruinen

De lezing Gedachtenkracht is een kennismaking met de verstrekkende invloed die jouw gedachten hebben op jouw gezondheid en levensverwachting. Tijdens deze lezing deelt Pascale op een laagdrempelige manier interessante wetenschappelijke inzichten, cijfers en onderzoeken die op overtuigende wijze aantonen dat de spreuk mind over matter niet alleen waar is, maar ook de springplank kan zijn naar meer regie over je eigen gezondheid. Want de rode draad uit de nieuwste onderzoeken is dat we het overgrote deel van onze gezondheid zelf in de hand hebben. Onze mindset blijkt daarbij een cruciale rol te spelen en direct invloed te hebben op het verouderings- en ziekteproces.

 

Deze lezing wordt voorafgegaan door de presentatie 'Versterk Jezelf' van ZindividU. In deze presentatie geven wij lotgenoten diverse handreikingen hoe ze zichzelf kunnen versterken nu ze geconfronteerd worden met kanker. Het is goed de regie over je leven via diverse mogelijkheden zo snel mogelijk weer terug te pakken. Deze presentatie wordt gevolgd door een heerlijke gezonde lunch, waarna in de middag de lezing van Pascale Bruinen plaats vindt.

 

De kosten deze workshop zijn 55 euro incl. uitgebreide lunch. De zieke lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.