Activiteit: Yoga workshop

Herstelyoga en kanker

Zachte yoga en ademhalingsoefeningen activeren je immuunsysteem en leiden tot een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning. Ook als je beperkt bent in je energie en beweging kun je hieraan mee doen.

Herstel Yoga is effectief tijdens en na de behandeling voor kanker. Herstel Yoga maakt gebruik van veilige en effectieve mind-body technieken zoals yoga houdingen, kalmerende ademtechnieken, mindfulness, compassie en ontspanningsoefeningen. Alle oefeningen zijn er op gericht het zelf-herstellend vermogen te versterken en gezondheids- en psychische klachten te verminderen.


Peter Haima

Peter is vader van 3 dochters en getrouwd met Eva. Hij is van huis uit medisch bioloog. In 2011 werd hij getroffen door een ernstige ziekte en ontdekte hoe yoga hem hielp weer gezond te worden. Geïnspireerd door zijn eigen ervaring, ligt zijn hart nu bij het inspireren van mensen om gezonder en bewuster te leven. Yoga en mindfulness spelen hierin een belangrijke rol. Meer info: https://www.life-force.nl/peter/

 

Workshop yoga & ademhaling

In deze workshop zul je meer lichamelijk welzijn & een diepe ontspanning ervaren. We gaan samen in beweging met oefeningen en ademhaling. Na een pauze waarin we onze ervaringen uitwisselen is er een korte lezing en uitleg waarna je beter zult begrijpen waarom deze vorm van yoga zo’n positieve uitwerking heeft voor mensen met kanker. Ook krijg je enkele oefeningen mee die je thuis zelf eenvoudig kunt uitvoeren.


Aanmelden?
De kosten van deze dag zijn 25 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

Datum: Nader te bepalen

Inloop: Nader te bepalen

Start workshop: Nader te bepalen
Locatie: Nader te bepalen