03 januari 2023

Terugblik op 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een jaar - 2022

 

Wij hebben losgelaten en zijn geland… ergens in de bossen van ons mooie Twente!

 

Rust en ruimte

Terwijl ik dit schrijf kijk ik uit over een mooi bosperceel en geniet van de mogelijkheid die ons hier wordt geboden!

In juli besloten wij tot de verkoop van ons huis en voila – hier zijn we aangekomen op ons nieuwe plekje in het bos.

Terug naar een gezondere leefomgeving met meer rust, naar de nuchterheid maar vooral terug naar lekker normaal doen. Dat was niet alleen onze wens in 2022 maar we hebben deze ook in vervulling laten gaan, en daar gaan wij in 2023 volop van genieten.

 

We zijn zo blij dat we ‘Later’ hebben losgelaten en gekozen hebben om te leven in het ‘Nu’!

Vrijheid om te gaan en te staan Waar en Wat het leven ons brengt.

 

De plannen voor 2023

Fons begint komend jaar met Level II van Chineng-Qigong waarmee het benutten van je levensenergie nog verder bekrachtigd wordt. Uiteraard zullen wij de kennis en ervaring van Fons verweven in onze wandelingen. Vergeet niet regelmatig onze agenda te checken.

 

Miriam zal in januari afstuderen als hormoontherapeut. Dit is een prachtige aanvulling, zeker ook voor de kankerpatiënt. In 2022 heeft Miriam nog een 3 daagse training KPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie) gevolgd omtrent kanker. En deze kennis zal uiteraard worden gedeeld met de lotgenoten en tijdens de huiskamergesprekken.

Daarnaast is zij in oktober 2022 gestart met haar ‘meester sluitstuk’; de NEI Master.

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI. Dit houdt in dat je op zoek gaat naar de oorsprong van de disbalans en wat klachten tot gevolg heeft. Je gaat op zoek naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Een krachtige methode die wij ook graag inzetten voor de onder andere de kankerpatiënt.

 

Onze nieuwe metgezel

Graag willen wij jou voorstellen onze nieuwe metgezel en viervoeter, onze jachthond Stain. We zijn super blij met zijn komst en daar genieten we volop van. En geen betere omgeving voor onze Stain dan de prachtige bossen van Twente.

Na het verlies van onze dierbare Vlek, neemt Stain de rol over en zal hij de lotgenoten van onze stichting ZindividU net zoveel liefde en aandacht geven.

 

De activiteiten van 2023

Bij ZindividU hebben we weer een actief jaar achter de rug.

Er stonden vele mooie evenementen op de agenda zoals; Paardencoaching, Kanovaren, Parachutespringen, Workshop Wim Hof Methode en uiteraard Chineng-Qigong Powerwalken.

En natuurlijk onze core-business: de huiskamergesprekken met de lotgenoot.

 

Nieuwe locatie

De huiskamer gesprekken gaan er dit jaar iets anders uitzien, in letterlijke zin van het woord. Er verandert niks aan de inhoud, maar we zitten op een nieuwe locatie.

In samenwerking met Bertine Tieberink van Paramedisch Centrum Boekelo mogen wij daar de ruimte gebruiken van OOC Camino voor onze huiskamergesprekken.

 

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd om onze stichting te ondersteunen, of zou je graag meer willen weten hoe jij een bijdrage kan leveren, neem dan contact met ons op.

 

Wij wensen jullie een fantastisch, gezond en zinvol 2023 en tot binnenkort!