De confrontatie met de eindigheid van je leven is vaak heftig voor jou en je naasten. In een kennismakingsgesprek kijken we of ZindividU iets voor jou/ jullie kan betekenen. Want ernstig ziek ben je niet alleen, ook voor je naasten heeft het een grote impact.

Wij informeren de lotgenoten het liefst in een persoonlijk gesprek danwel telefonisch.

Bruikbare tips en informatie wordt dagelijks gedeeld via onze Facebook pagina.

Deel en Like onze pagina voor een groter bereik onder lotgenoten. ZindividU - Facebook Nieuws Pagina

Wat houden deze richtingen in?

  1. ZindividU is als ervaringsdeskundige ondersteunend in het reguliere traject.
    Denk aan het eerste gesprek na de diagnose. De grond is onder je voeten weggeslagen; je zoekt naar houvast.
    ZindividU kan hier een luisterend oor bieden maar belangrijker nog bewustwording omtrent het pad dat je gaat kiezen. Denk hierbij aan second-opinion, reguliere trajecten in binnen- en buitenland maar ook ( waar mogelijk) je tijd nemen om de keuzes te kunnen maken die bij jou passen.

  2. ZindividU is adviserend in het complementaire traject; wat kun je op natuurlijke basis doen om je lichaam te ondersteunen. Vanuit een holistische visie wordt gekeken waar jij je lijf kunt versterken. En welke andere disciplines waaronder o.a. Acupunctuur, Homeopathie, Neuro Emotionele Integratie, Energetisch Healing hier kunnen ondersteunen.

  3. ZindividU is ondersteunend op het praktische/zakelijke vlak; notaris, makelaar, euthanisie, UWV, advocaat, zorgverzekeraar etc. Als je zo ziek bent dat iedere dag een cadeau is, mogen dergelijke zaken niet veel ballast en stress brengen.

  4. ZindividU probeert lotgenoten te bewegen om anders naar hun ziekte te kijken. In tegenstelling tot de uitingen in de media; kanker is geen strijd. Kanker huist in jouw lichaam - is onderdeel van jouw lichaam. Vechten tegen de kanker is vechten tegen jezelf. Probeer je ziekzijn te 'omarmen' en probeer te achterhalen wat haar boodschap is.