Stichting ZindividU is er voor iedereen!

In 2011 kreeg ik de diagnose kanker en dat ik nog maximaal 15 maanden te leven had. Ik herken het gevoel dat je hebt als je een dergelijke diagnose te horen krijgt: De bodem wordt onder je voeten weggevaagd en je weet niet hoe je nu verder moet.

 

Er komen heel veel vragen op je af, gedachten gaan door je hoord en er moet van alles geregeld worden. Mijn arts in Utrecht zegt: Je bent geen statistisch gegeven, dus leef je eigen leven! Dat is zeer lastig als je zo’n heftige diagnose hebt ontvangen, maar dat is wel wat ik ben gaan doen. Ik heb zelf het heft in eigen handen genomen tezamen met een team van deskundigen.

 

Vandaag

Zoals je kan lezen, ik ben er nog. Sterker nog, in een hele goede conditie. Dit was voor mij de reden om anderen, lotgenoten en hun naasten te gaan helpen via Zindividu. Je staat er niet alleen voor. Zindividu is er voor iedereen, dus niet alleen voor de patienten maar ook voor hun naasten.

 

Stichting ZindividU helpt jou en je naaste verder. Wat is er mogelijk, wat wil je zelf doen? Met onze ervaring laten wij zien welke mogelijkheden er zijn, en geven wij jou de informatie die je nodig hebt om het heft weer in eigen handen te nemen. Wij ondersteunen jou gedurende het gehele proces.