Dichtkaarten

Caro Niekus schrijft gedichten vanuit haar hart. Vol gevoel en beleving. Over het leven, afscheid, liefde en meer. Ze ontmoet in zichzelf en alles en iedereen om haar heen scheutjes vol inspiratie en verhalen. En vertaalt dat naar een gedicht. Een Jij & Ik. Ontmoetingen met haarzelf en de ander.

 

'Leef'

Speciaal voor ZindividU schreef Caro het gedicht ‘Leef’. Dit gedicht ontvangt iedereen die zich aanmeldt voor een huiskamergesprek en wordt ook weggegeven tijdens onze activiteiten. Maar wil ze graag meer doen om ook financieel een steentje bij te dragen en ZindividU te helpen bijdrages te ontvangen om daarmee activiteiten voor mensen met kanker mogelijk te maken.

 

Bestellen

Daarom biedt ze ook een viertal van haar dichtkaarten aan. En kun je deze set van 4 prachtige dichtkaarten aanschaffen, persoonlijk uitgezocht door Fons en Miriam. De set is belangeloos gedrukt door onze partner Van Marle Drukwerk in Hengelo.


De gehele opbrengst komt dan ook volledig ten goede aan ZindividU. De set van 4 kaarten uitgevoerd op 340 grams ICE white papier, voorzien van twee enveloppen kost €10,00 per set, exclusief verzendkosten. Als bonus ontvang je ook het LEEF gedicht. Het formaat van de kaarten is 12 * 17 cm.

Bestellen kan via: fons@zindividu.nl