Contact met ZindividU

Enigszins rustig loop je de spreekkamer van de arts binnen - even later kom je in shock naar buiten; je hebt kanker en je levensduur is beperkt tot dagen, maanden in plaats van jaren....En nu? Op dit moment wil ZindividU je zoveel mogelijk bewust maken van jouw situatie en mogelijkheden.

Mogelijkheden?
Zijn die er dan nog...? Maar ik ben toch uitbehandeld?!
Het kan zo maar zo zijn dat je inderdaad bent uitbehandeld in dit ziekenhuis. Maar welke mogelijkheden liggen er nog open in een ander (academisch) ziekenhuis. Of in het buitenland. Dat is het onderzoeken waard!

Wat kun je nog zelf doen?
Wat kunnen we in het behandeltraject doen aan complementaire ondersteuning? Om ons lijf zo vitaal mogelijk te houden en de behandelschade te beperken? Maar ook complementaire geneeswijzen kunnen wellicht bijdragen aan genezing. Kan ik mijn immuunsysteem nog versterken? Wat doet meditatie & zingeving voor mij in dit traject?

En wat als het leven echt eindig lijkt - moet ik dan die levensverlengende behandelingen nog wel gaan doen? Brengt mij dat naast meer tijd ook een fijne tijd?

Kortom: allemaal vragen om goed en bewust over na te denken bij de start van uw behandeltraject. Want deze weg kun je nooit helemaal opnieuw bewandelen! Als ervaringsdeskundigen staan wij je graag bij met een luisterend oor.

Contact
Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met me op.

Vriendelijke groet,
Fons de Visser

06 - 11 88 75 02
fons@zindividu.nl
Oelerweg 106
7555 GX Hengelo