Wij zijn ZindividU

 

Wij zijn allemaal zeer betrokken bij de stichting door onze eigen ervaringen met kanker, of die van een naaste.

 

Tezamen dragen wij de missie van Zindividu uit, iedere vanuit zijn eigen kennis en kunde.

 

Onze wens is dat alle lotgenoten en hun naasten de ondersteuning krijgen waar ze naar op zoek zijn.

 

Samen staan we sterk!

 

 

Voorzitter en oprichter 

Fons de Visser. Ik kreeg zelf in 2011 te horen dat ik nog 15 maanden te leven had, vanwege een kwaadaardige hersentumor. Een hectische tijd waarin ik met vele vragen zat. Met mijn ervaring, kennis en netwerk, help ik nu andere mensen die te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben. 


Vrijwilliger

Maaike Hoogenboom. Wanneer je het zelf even niet meer weet, valt er altijd te leren van anderen. Hier geloof ik heilig in. Als ervaringsdeskundige draag ik de missie van Fons en Miriam dan ook een warm hart toe.

 


Penningmeester

Eric Rave. Graag wil ik mijn steentje bijdragen door de financiën te verzorgen en mijn netwerk te gebruiken om de stichting onder de aandacht te brengen. Een mooie stichting die mensen helpt in een moeilijke fase in hun leven.

 

 

Vrijwilliger

Mijn naam is Ellen Tiggeler. Een grote fan en supporter van ZindividU sinds de opstart. Een toegewijde en enthousiaste vrijwilliger. 

 

Vrijwilliger

Jeanette Brouwer.  Als bestuurslid hoop ik Zindividu ook op de kaart te zetten in de omgeving van zuidwest Drenthe. Mijn achtergrond als coach, trainer komen van pas. Net als mijn kennis van arbeidskwesties bij ziekte. Ik heb sinds 2018 een hersentumor.


Vrijwilliger

Mariska Kesteloo. Als partner van een hersentumor patiënt wil ik mijn kennis en ervaring graag delen om anderen te helpen in deze achtbaan van emoties en gebeurtenissen. 


Secretaris

Miriam Stokkingreef - partner Fons de Visser.

De schok was groot toen Fons zelf getroffen werd door hersenkanker. Ernstig ziek ben je samen; dit kun (mag) je niet alleen dragen. Vanuit MyChoice - Gezondheid ondersteun ik Fons in de tafelgesprekken en informatieverstrekking richting de lotgenoten.


St. Zindividu

Bezoekadres
Paramedisch Centrum de Bleekerij
Boekelose Stoomblekerij 15, 7548 ED Enschede.
Postadres
Bachstraat 89
7557 VN Hengelo

Telefoon

06-11887502

 

 

Bestuur

Voorzitter

Dhr. F. de Visser

Secretaris

Mevr. M. Stokkingreef

Penningmeester

Dhr. E. Rave