Kanker hebben is 'Werk in Uitvoering'. Stichting ZindividU ondersteunt je in het leven met je ziekzijn.

Er zijn slechts twee zaken een zekerheid in het leven: je zult Leven en je zult Sterven. Wij informeren je over de mogelijkheden om het leven met jouw ziekzijn, zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast het huiskamertafelgesprek, kun je óók daarna nog met je vragen bij ons terecht.

 

Ondersteuning
We geven lezingen en workshops, informatie over allerlei praktische zaken en NEI coaching sessies. Ook adviseren wij over de noodzaak van gezonde voeding, leefstijlveranderingen en een goede mindset. Allemaal dingen die helpen bij een vitaler leven.


Alle opgedane kennis en alle ervaringen delen we graag met je, zodat jij het heft weer in eigen handen kunt nemen. Jij bent aan zet! Wij blijven je ondersteunen en naast je staan, zolang jij dat nodig hebt.

Miriam, de vrouw van Fons, heeft zich door het ziekzijn van Fons de laatste 8 jaar verdiept in de complementaire gezondheidszorg. Niet alleen verdiept, inmiddels heeft ze veel opleidingen gedaan zoals medische basiskennis; Neuro Emotionele Integratie (NEI); systemisch werk; Hormonen, vitamines en mineralen en kan zij breed kijken, testen en adviseren in aanvullende disciplines zoals haptotherapie, homeopathie, acupunctuur etc.

Werk en Ziek

Kun je blijven werken met deze diagnose? Of niet meer volledig? Of helemaal niet? En wat kun jij als werkgever doen als jouw medewerker kanker krijgt?

 

Werknemer

Soms is al snel duidelijk dat jij nu en in de toekomst nooit meer kunt werken.

Een re-integratie deskundige verbonden aan ZindividU kan jou wellicht van advies dienen omtrent dit traject. Wij brengen je als dit speelt met iemand in contact.

 

Werkgever

Elk jaar krijgen zo’n 40.000 werknemers kanker. Dit leidt vaak tot langdurig of definitief verzuim. Het kan lastig zijn om dit onderwerp met je zieke werknemer te bespreken. Want als werkgever zit je niet alleen in over de kosten van ziekte en vervanging, het doet je persoonlijk ook wat. ZindividU ondersteunt werkgevers met een aanpak die prima past in het bedrijfsproces. Daarmee voorkom je een onbeheerst, pijnlijk en kostbaar traject.