Stichting ZindividU ondersteunt jou en je naaste

Wij geven jou de tools en informatie om je door deze wirwar van gebeurtenissen en emoties weer perspectief te krijgen.

Wij werken persoonlijk, en iedereen is anders. Wij helpen jou gedurende het gehele proces en starten met een gesprek bij ons aan de tafel.

 

Ondersteuning
We geven lezingen en workshops, informatie over allerlei praktische zaken en NEI coaching sessies. Ook adviseren wij over gezonde voeding, eventuele aanpassing van je levensstijl en een goede mindset. Allemaal om jou te ondersteunen en op weg te helpen.

 

Miriam, de vrouw van Fons, heeft door haar ervaring met Fons zich de laatste 10 jaar verdiept in de complementaire gezondheidszorg. Met passie heeft zij de volgende opleidingen afgerond :

Daarnaast heeft zij een brede kijk op aanvullende disciplines zoals haptotherapie, homeopathie, acupunctuur en andere gerelateerde onderwerpen.

Jouw toekomst

Kun je blijven werken met deze diagnose? Of niet meer volledig? Of helemaal niet? En wat kun jij als werkgever doen als jouw medewerker deze diagnose krijgt?

 

Werknemer

Wij ondersteunen jou om het nieuws over te brengen aan jouw werkgever. Indien nodig brengen wij jou in contact met een re-integratie deskundige die jou kan adviseren in dit proces.