Stichting ZindividU is jouw wegwijzer op de kruising waar je nu staat. Jij bepaalt de richting, wij lopen een stukje met je mee!

Waar begin je als je net de diagnose kanker hebt gekregen? Er is zoveel informatie te vinden en je omgeving vertelt je ook van alles.

 

Belangrijk is om even stil te gaan staan. Na te denken en al deze informatie een plek te geven, waardoor je keuzes kunt maken om weer een eerste stap in de toekomst te kunnen zetten. Een stap die best lastig is als net alle bodem onder je voeten is weggeslagen. Toch zijn er legio zaken waar je wel grip op hebt.


Richtingen

Aan onze huiskamertafel gaan we daarom graag een gesprek met je aan. Vanuit onze eigen ervaring bespreken we de mogelijkheden en de richtingen die er nog zijn. Regulier en Complementair. We adviseren je daarnaast ook wat betreft de zakelijke kant. En kijken samen wat je zelf aan kunt pakken, als het gaat om beweging, mindset, goede voeding, vitaliteit etc.

 

We kunnen je informeren over ziek zijn en je werk, je levenstestament, euthanasie, mantelzorg en meer. We maken je wegwijs en geven je (in)zicht en richting. Ook geven we lezingen en organiseren we allerlei activiteiten, waar lotgenoten gratis aan kunnen deelnemen. De meeste activiteiten zijn ook nog eens heel goed voor lichaam en geest. Ze versterken je!