ZindividU is een onafhankelijke organisatie; haar kracht zit in het verbinden van mensen & organisaties; daar waar goede organisaties ondersteuning kunnen bieden, willen wij het wiel niet opnieuw uitvinden. Wij verbinden mensen en initiatieven.

 

Praktisch:

Uiteraard kunnen wij in de aansturing van onze stichting ondersteuning gebruiken in praktische zin; bijvoorbeeld in de management taken van onze voorzitter. Vind jij het zinvol werk om ons hierin te ondersteunen, meld je dan voor een vrijwilligersfunctie bij fons@zindividu.nl?

 

Financieel:

Wilt u de Stichting ZindividU financieel ondersteunen, dan kan dat door een eenmalige of periodieke donatie te doen op ons rekeningnummer:

NL98FVLB0226410803 - Van Lanschot Bankiers

Fiscaalnummer: 8552.63.544
 

Of via onderstaande button:
ONLINE DONEREN


ANBI: Deze donatie gaat rechtstreeks naar de rekening van Stichting ZindividU. Deze stichting is door de fiscus als ANBI erkend en daardoor kunnen particulieren en bedrijven hun donaties veelal aftrekken. U kunt dit overleggen met uw notaris of belastingadviseur of kijken op http://www.belastingdienst.nl/giften. Ons fiscaalnummer is: 8552.63.544

Naast een standaard donatie waarmee wij onze ondersteunende taken kunnen uitvoeren, kunt u uiteraard ook een project financieren of samen met ons een passend project afstemmen.