Bestuur

Wij zijn ZindividU. Bestuur & Vrijwilligers. Betrokken door eigen ervaringen of betrokken bij Fons en Miriam, de oprichters van de stichting ZindividU

 

 

 

Voorzitter en oprichter

Fons de Visser. Ik kreeg zelf in 2011 te horen dat ik nog 15 maanden te leven had, vanwege een kwaadaardige hersentumor. Dat was een hectische tijd waarin ik met vele vragen zat. Vanuit mijn ervaring, en met alle mensen en specialisten in mijn network, wil ik nu andere mensen helpen die te horen hebben gekregen ernstig ziek te zijn. Daarom heb ik ZindividU opgericht.


Vrijwilliger

Caroline Niekus. Bijdragen aan een organisatie die ernstig zieke mensen probeert te helpen ook weer te gaan leven, in plaats van enkel te overleven is iets dat ik met liefde doe. Dat doe ik door Fons en Miriam te steunen op het gebied van communicatie en social media beheer. 


Vrijwilliger

Miriam Stokkingreef - partner Fons de Visser.

De schok was groot toen Fons zelf getroffen werd door hersenkanker. Ernstig ziek ben je samen; dit kun (mag) je niet alleen dragen. Vanuit MyChoice - Gezondheid ondersteun ik Fons in de tafelgesprekken en informatieverstrekking richting de lotgenoten.


St. Zindividu

Bezoekadres
Oelerweg 106
7555 GX Hengelo
Postadres
Bachstraat 89
7557 VN Hengelo

Telefoon

074-8514603
06-11887502

 

 

Bestuur

Voorzitter

Dhr. F. de Visser