Tussen hemel en aarde

Op 06-05-2016 de sprong tussen hemel en aarde:

Reactie Ruben;
Op 3,5 km uit een vliegtuigje springen. Met 200 km/u ter aarde storten. Na 30 sec schiet de parachute uit. Hartslag op 220. Dan nog wat rare kunsten uithalen omdat mijn tandembuddy niet lekker zit...
Of je daar adrenaline van krijgt? 🙈
MEN wat een ervaring! Niet normaal!
THANKS ‪#‎STICHTINGBUDDIES
‪#‎Remcodevries ‪#‎Woutersteijvers ‪#‎FonsKlaasKirsten ‪#‎CarlienJolandaMiriamJobNicole
(Volgend jaar gaan we vissen Klaas. Gewoon rustig naar onze dobbers staren en waar nodig toeslaan😉 ‪#‎FlyingDutchmen 💪🏼)

Reactie Ank;
Wat heb ik genoten, die lach zal voorlopig niet van mijn gezicht gaan...

Reactie Jolanda (niet gesprongen);
Wat een onvergetelijke dag!!! Ik ben niet uit het vliegtuig gesprongen maar wat heb ik genoten van alle lotgenoten die de sprong wel waagden! Wat een spanning, adrenaline en ontlading!!Wat een kanjers!! Onvergetelijk! Bedankt Fons de Visser, Miriam Stokkingreef, Carlien van der Schuit-Los,fb-lose Klaas, Ruben Veldkamp en Nicole! Maar doen we de volgende keer iets rustigs alsjeblieft!?

Reactie Kirsten;
I did it!

Een filmpje op YouTube van deze buitengewone prestatie:
https://youtu.be/1lsvJ__Jz5A

06-05-2016
Leven ! dat is wat je wilt voelen nadat je een boodschap hebt gehad dat jouw leven eerder eindigt dan je (wellicht) verwachtte.

Ieder jaar op de vrijdag na Hemelvaart organiseert de Stichting Buddies de Tussen Hemel en Aarde dag, op deze dag kun je voelen hoe het is om te zweven tussen Hemel en Aarde.

Reactie Klaas;
Klaas heeft het gedaan, parachute springen!! Met dank aan Stichting Zindividu en Stichting Buddies!! Een prachtige dag!