Wim Hof Methode

Wim Hof Methode 29-11-2015

30-11-2015
Gister vond de eerste workshop van ZindividU plaats. De Workshop Wim Hof methode was een dusdanig succes dat deze ook in 2016 weer op de agenda zal komen te staan.


20-11-2015
Brrr... Op naar de ‪#‎ZindividU ‬Workshop Wim Hof methode a.s. zondag!!
Want nu heb je het koud met deze -2.... maar neem je regelmatig een ijsbad oftewel douche je koud af bij de juiste ademhalingstechniek dan kan de verwarming deze winter een paar graden lager en wordt je cardiovasculair systeem gereset. Dit geeft een boost voor je immuunsysteem - belangrijk voor een ieder van ons maar zeker voor mijn lotgenoten. Zorgen dat je lichaam & geest zo sterk mogelijk blijven!!
Volgende week gaan we door ademhalingstechniek en meditatie dit allemaal ervaren.
Ik heb er vreselijk veel zin in - ik hoop jullie ook!
PS: begin nu alvast met je enkels en polsen koud af te douchen....

Vriendelijke groet,
Fons de Visser

 

Ruben Veldkamp;
Vandaag een geweldige (koude) middag mogen beleven. Georganiseerd door goede bekende en tevens oprichter van stichting Zindividu, Fons de Visser.
Het was de 1e workshop van Zindividu en meteen een schot in de roos! We hebben kennis mogen maken met de WimHofMethode onder leiding van een ervaren Wim Hof instructeur. Het was leerzaam en erg interessant om deze ervaring met een bijzondere groep mensen te mogen delen. Mooi om te zien waarom een ieder op deze middag is afgekomen. Ieder met zijn eigen verhaal. Bedankt allemaal!
De middag stond met name in het teken van ademhalingstechniek en koude training. En koud was het... Als afsluiting mochten we gebruik maken van een ijsbad welke opgesteld stond in de tuin. Om dan ongetraind in zo'n ijsbad van +/- 4 graden te stappen geeft echt een kick. Een kwestie van ademhaling, focus en doen. Zindividu (en Martijn) BEDANKT!

Carlien van der Schuit-Los;
Gisteren een leuke en zinvolle bijeenkomst gehad van stichting Zindividu. Eerst ademhalingsoefeningen en toen het "echte" werk..... het ijsbad in! Een geweldige ervaring. Alles voor het immuunsysteem 💪🏻. Dank je wel Fons, Miriam en Martijn. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Met Gina, William en fb loze Klaas.

Jolanda Bouwmeesters;
Wow, een veels te druk weekend achter de rug. Gisteren een leuk feest van een zestig jaar getrouwd bruidspaar, vanmorgen vroeg sinterklaasfeest bij het casino en daarna direct door naar een workshop NEI en ademhalingstechnieken volgens de Wim Hof methode met als klapper op de vuurpijl: het ijsbad! Ik heb er alleen met mijn voeten ingestaan maar Ron heeft er twee en een halve minuut ingezeten!

 

Ik ben kapot nu maar ben blij dat ik er bewust voor gekozen heb om bij alle drie aanwezig te zijn. Stuk voor stuk bijzonder waardevol! Inspirerende mensen ontmoet ook!

Gina Ems- van der Schuit;
Vandaag aanwezig mogen zijn bij de 1e workshop van ‪#‎ZindividU. Onder leiding van een ervaren Wim Hof instructeur veel geleerd over ademhalingstechnieken en koude training. Als afsluiting mochten we in een heus "ijsbad"... Hoe "cool" is dat!!!
Een hele mooie en bijzondere ervaring samen met een net zo bijzonder mooie groep mensen...😊
Bedankt allen en met name Fons, Miriam en Martijn.