Activiteit Workshop Paardencoaching

Kennismaking met Paardencoaching
Paarden zijn een kei in het coachen van mensen. Ze zien je en nemen je zoals je bent. Ze houden je een spiegel voor, waarbij ze zonder oordeel laten zien wat jij (veelal onbewust) doet en welke reacties dit oproept. Hiermee krijg je inzicht in jezelf, waarbij jouw kracht en mogelijkheden een ervaring worden die je altijd weer op kunt roepen wanneer je dit nodig hebt.

Bianca ten Voorde
Na jaren als verpleegkundige op de neurologie afdeling te hebben gewerkt met alle liefde en toewijding kwam er een moment dat ik voor mezelf mocht kiezen. Om voor een ander te zorgen is het essentieel dat je ook voor jezelf zorgt. Daar ben ik mee begonnen door het volgen van de opleiding NLP practitioner, en gedurende die opleiding werd het voor mij steeds duidelijker. Ik wil paardencoach worden. Niet alleen om mensen te helpen….dat deed ik op mijn werk in het ziekenhuis al. Maar juist om mensen te helpen voor zichzelf te zorgen. Lief voor jezelf te zijn, leren waar je grenzen liggen, ontdekken welke grenzen je wilt verleggen en de stap te maken van overleven naar….leven! Meer info: https://www.volinte.nl/.


Workshop paardencoaching

Deze workshop paardencoaching vindt plaats in een kleine groep van 5 personen. Met inachtneming van alle maatregelen. De workshop is van 13 februari 2021 wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum.
 

Aanmelden?

De kosten van de workshop zijn 40 euro, inclusief koffie/thee en lunch. Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Datum: Nader te bepalen

Inloop: Nader te bepalen

Start workshop: Nader te bepalen
Locatie: Volinte, Wissinkbrinkweg 69, 7482 RJ Haaksbergen