14-05-2022

Activiteit Workshop Paardencoaching

Kennismaking met Paardencoaching
Paarden zijn een kei in het coachen van mensen. Ze zien je en nemen je zoals je bent. Ze houden je een spiegel voor, waarbij ze zonder oordeel laten zien wat jij (veelal onbewust) doet en welke reacties dit oproept. Hiermee krijg je inzicht in jezelf, waarbij jouw kracht en mogelijkheden een ervaring worden die je altijd weer op kunt roepen wanneer je dit nodig hebt.

Bianca ten Voorde
Na jaren als verpleegkundige op de neurologie afdeling te hebben gewerkt met alle liefde en toewijding kwam er een moment dat ik voor mezelf mocht kiezen. Om voor een ander te zorgen is het essentieel dat je ook voor jezelf zorgt. Daar ben ik mee begonnen door het volgen van de opleiding NLP practitioner, en gedurende die opleiding werd het voor mij steeds duidelijker. Ik wil paardencoach worden. Niet alleen om mensen te helpen….dat deed ik op mijn werk in het ziekenhuis al. Maar juist om mensen te helpen voor zichzelf te zorgen. Lief voor jezelf te zijn, leren waar je grenzen liggen, ontdekken welke grenzen je wilt verleggen en de stap te maken van overleven naar….leven! Meer info: https://www.volinte.nl/.


Workshop paardencoaching

Deze workshop paardencoaching stond al twee keer op onze agenda, maar i.v.m. alle maatregelen, kon deze tot op heden niet doorgaan. In mei 2022 komt deze activiteit opnieuw op onze agenda.

Tot die tijd kunnen lotgenoten van ZindividU deze mooie manier van coaching al ervaren. Bianca doet hiervoor een speciaal aanbod en hanteert een tarief van 2 sessies voor de prijs van 1. De 2de sessie kan door dezelfde persoon gedaan worden, maar mag ook door iemand anders ingevuld worden. Je betaalt in totaal €55,00 voor 2 sessies van ongeveer een uur.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om in groepjes van ongeveer 4 personen een ochtend, middag of avond programma te volgen voor €25,00 pp. Dit programma bestaat uit:

  • Gezamenlijk een kop koffie/thee met iets lekkers nuttigen in de boomgaard
  • Kennismaking met de paarden en voor wie wil een korte coach sessie met een paard, waarbij je tot mooie inzichten kunt komen.
  • Aansluitend praten we gezellig na onder het genot van een hapje en drankje

Voor €7,50 pp is er de mogelijkheid om er een lunch bij te boeken.

 

Aanmelden?

Voor de workshop op 14 mei 2022 kun je je natuurlijk alvast aanmelden. De kosten van de workshop zijn 40 euro, inclusief koffie/thee en lunch. Deze bijdrage gebruiken we om als stichting alle activiteiten voor lotgenoten mogelijk te maken. Zij en hun partners kunnen namelijk kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Wil je je opgeven voor een privésessie of met een groepje kennismaken met deze vorm van coaching, geef je dan ook op bij fons via fons@zindividu.nl of bel 06-11887502. Hij zorgt dan dat Bianca contact met je opneemt om een datum te prikken.

 

Datum workshop: 14 mei 2022

Inloop: Nader te bepalen

Start workshop: Nader te bepalen
Locatie: Volinte, Wissinkbrinkweg 69, 7482 RJ Haaksbergen