ONLINE Congres Zelfgenezing

Een zinvol PERSPECTIEF op Ziekte en Gezondheid.

 

De mens is lichaam, ziel en geest. Het ene werkt niet zonder het ander - het is één. Werkelijke genezing gebeurt op alle drie niveaus. Stel jij jezelf ook wel eens vragen als: Waarom ontwikkelt een lichaam kanker? Of: In hoeverre heeft voeding invloed op onze gezondheid?

 

Ben jij je bewust van de samenhang tussen lichaam, geest en ziel? En weet je dat je gedachten en emoties invloed hebben op onze gezondheid? En misschien wel de allerbelangrijkste: Hoe helpen we zelf actief mee om te genezen? Veel van de antwoorden vind je in dit Online Congres Zelfgenezing. Je leert wat de betekenis van ziektes is, welke alternatieve mogelijkheden er zijn als je de diagnose kanker hebt en wat jouw beste kansen op gezondheid zijn.

 

Veel mensen komen pas in beweging als ze ziek zijn. Dit congres is echter ook uitermate geschikt als je gezond bent!


Online Congres Zelfgenezing: inhoud & aanbod

In dit Online Congres Zelfgenezing leer je wat de betekenis van ziektes is, welke alternatieve mogelijkheden er zijn als je de diagnose kanker hebt en wat jouw beste kansen op gezondheid zijn.

 

Vanuit ZindividU leverden Fons en Miriam ook een bijdrage aan dit online programma. We mogen het jou aanbieden met €10,00 korting. Je betaalt dan €69,95 voor een online programma, boordevol video’s en informatie waar je onbeperkt toegang tot hebt en blijft houden via je een persoonlijke log-in.

 

https://zelfgenezingscongres.nl/digitaal-pakket-zindividu/

 

Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.