11-05-2024 t/m 12-05-2024

Partner Event - Wandel Event Sterk en Positief

LEEF!

Dat is wat Stichting Buddies je even weer wil laten voelen met deze duo- parachutesprong. Een ervaring waarin het leven intens gevoeld kan worden. Het is hartverwarmend en ontroerend om te zien wat een duo-sprong teweeg brengt. Intense vreugde, ontspanning en ontroering bij de duo-springer/springster en familie en vrienden. Voor even zien we weer een vader, moeder, zoon of dochter die helemaal opgaat in het moment, even vergeten dat er een ziekte is….genieten staat echt even op de eerste plaats.

 

Door Stichting Buddies

Deze “Tussen Hemel en Aarde dag” wordt mogelijk gemaakt door Stichting Buddies, samen met Skydive Rotterdam en georganiseerd op Rotterdam Airport.


Tussen Hemel en Aarde

Op deze dag kun je voelen hoe het is om te zweven tussen Hemel en Aarde. En een duo-sprong maken met een ervaren instructeur. Een sprong om het leven weer even intens te voelen.

 

Wil je met ons mee?

Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. De kosten van een sprong voor familieleden in de 1e lijn zijn 200 euro. Meer weten? stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502. Wij gaan dan samen kijken of jij er bij kunt zijn op 27 mei 2022.

 

Datum: 27 mei 2022
Start activiteit: Individueel ingedeeld, verspreid over de dag

Locatie: Rotterdam Airport