Activiteit: Lezing Versterk Jezelf!

Versterk jezelf!

Versterk jezelf is een presentatie van ZindividU. In deze presentatie geven Miriam en Fons, lotgenoten diverse handreikingen hoe ze zichzelf kunnen versterken nu ze geconfronteerd worden met kanker. Het is goed de regie over je leven zo snel mogelijk weer terug te nemen. Daarna nemen Bert Severijns en Andrea Hofsté je mee in hun visie over vitaliteit.

 

Door ZindividU, Bert Severijns en Andrea Hofsté

Bert Severijns, is personal trainer met een specialisatie op het gebied van kanker. Als mens, coach en ondernemer heeft hij de laatste jaren veel wijsheid opgedaan en vertelt hij hoe je je lijf fit kan maken en houden. En vitaal kunt leven.
Andrea Hofsté is lifestylecoach. Vitaliteit is meer dan alleen een gezond lijf. Het gaat om voeding en beweging, maar ook om durven kijken naar jezelf. Waarom doe jij de dingen zoals je ze doet? Door in verbinding te raken met jezelf helpt ze jou met inzichten hierover.

 

Wat kun je zelf doen?
Die vraag stel je zelf als patiënt vaak aan je arts. Het antwoord is dan meestal afwachten wat de volgende controle scan laat zien. Onze ervaring heeft ons geleerd dat er nog wel heel veel mogelijk is. Dat wordt ook onderschreven door veel complementaire) artsen en therapeuten. Wij helpen je met deze lezing en de mogelijkheid vragen te stellen op weg. Op weg naar zelf regie nemen over waar je wel invloed op hebt.

Een vitaler leven!

 

Aanmelden?
De kosten van deze dag zijn 25 euro, inclusief lunch. Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Datum: Nader te bepalen

Inloop vanaf 09:45 uur

Start lezing 10:15 uur

Locatie: Bibliotheek Hengelo