19-05-2023

Parachutesprong

 

 

 

 

 

 

 

SPRING met ons mee - voel dat je LEEFT - het ultieme LOSLATEN!

In samenwerking met Stichting Buddies gaan wij ook dit jaar weer een duo-parachutesprong maken, ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. Elk jaar weer een prachtig evenement met mooie en emotionele momenten.

 

Doel

Stichting Buddies wil je weer even laten voelen dat je leeft door middel van deze duo- parachutesprong. Een ervaring waarin het leven intens gevoeld kan worden. Het is hartverwarmend en ontroerend om te zien wat een duo-sprong teweeg brengt. Intense vreugde, ontspanning en ontroering bij de duo-springer/springster en familie en vrienden. Voor even zien we weer een vader, moeder, zoon of dochter die helemaal opgaat in het moment, even vergeten dat er een ziekte is….genieten staat echt even op de eerste plaats.

 

Stichting Buddies

Deze “Tussen Hemel en Aarde dag” wordt mogelijk gemaakt door Stichting Buddies, samen met Skydive Rotterdam. De locatie is Rotterdam Airport.

 

Tussen Hemel en Aarde

Op deze dag kun je voelen hoe het is om te zweven tussen Hemel en Aarde. En een duo-sprong maken met een ervaren instructeur. Mooie herinneringen maken.

 

Spring met ons mee

Lotgenoten binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. De kosten van een sprong voor familieleden in de 1e lijn zijn 200 euro. Meld je nu aan via fons@zindividu.nl of bel 06-11887502. Mis deze uniek kans niet!

 

Datum: 19 mei 2023

Start activiteit: Individueel ingedeeld, verspreid over de dag

Locatie: Rotterdam Airport