Activiteit: Online workshop Yoga - Ademen - Meditatie

Online workshop YOGA, ADEMEN & MEDITATIE

Yoga, ademwerk en mediteren zijn alle drie krachtige tools om jezelf te versterken. Helemaal als je ziek bent en je immuunsysteem versterken nog belangrijker wordt. Daarom organiseren wij in samenwerking met Yogateaching deze online activiteit, waarin Ron ten Voorde jullie kennis laat maken met deze versterkende krachtbronnen. Vitaliserend voor zowel de beginnende als meer ervaren yoga-adem-meditatie beoefenaar.

Door Ron ten Voorde
Na jaren gewerkt te hebben, als zelfstandig ondernemer met een metaalbedrijf, heeft Ron (53 jaar) rond zijn veertigste de stap naar yoga gemaakt. Via diverse (yoga) opleidingen, verschillende workshops op het gebied van vitaliteit, cursussen rondom bewustzijn, een opleiding tot ademcoach en een hele hoop levenservaring heeft hij een basis gecreëerd om zichzelf geestelijk en lichamelijk fit te houden. Zijn bedrijf heeft hij op zijn 48e verkocht en hij werkt nu fulltime als yoga docent en coach, waarbij hij verschillende methodes inzet als adem, meditatie, hartcoherentie, innerlijk kindwerk of regressiemethode. Ron werkt vanuit de vier dimensies die iemand als persoon omvatten: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel. Meer over Ron en zijn werkwijze lees je op zijn website: https://www.yogateaching.nl/.
 

Online workshop Yoga-Ademen-Meditatie

Deze workshop vindt online plaats, dus iedereen kan meedoen vanuit zijn/haar eigen woonkamer. De online workshop is geschikt voor zowel de beginnende als meer ervaren yogaliefhebber. Ook het onderdeel ademen en meditatie is voor iedereen toegankelijk.

 

Aanmelden?

Lotgenoten en hun partner binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt vanuit de bijdrages van de betalende deelnemer en sponsors. De kosten van de workshop zijn 25 euro, inclusief een verrassing op je deurmat enkele dagen voor de workshop.

 

Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Datum: Nieuwe datum voor 2022 volgt.

Inloop online: nader te bepalen

Start workshop: nader te bepalen
Einde workshop: nader te bepalen

Locatie: Online via ZOOM, de link ontvang je een aantal dagen van tevoren in je mailbox.


Programma

10:00 uur: welkom door Fons, voorzitter ZindividU

10:15 uur: welkom door Ron + toelichting programma

10:30 - 11:30 uur: Ademen - Yoga - Meditatie

11:30 uur: napraten ervaringen workshop met Ron

11:45 uur: afsluiting door Fons/mogelijkheid voor lotgenoten onderling nog uit te wisselen.

 

Met dank aan de bijdrage van:

Yogateaching

Verrasjelief

HealthyPieceOfCake:

Van Marle Drukwerk

Caro Niekus 

MSG