10-09-2022

Kanovaren op de Dinkel

Kanovaren op de Dinkel

De Dinkel, het mooiste kanoriviertje van Nederland! De kanoroute gaat door het Lutterzand, een prachtig natuurgebied tussen De Lutte en Beuningen. de Dinkel is hier een echte oer-rivier, en slingert zich door de zandverstuivingen, bossen en weilanden. Twee aan twee gaan we met de groep het water op. Samen genieten, ontspannen, elkaar ontmoeten en onze batterij opladen in dit prachtige natuurgebied.


Adventure King
Deze kanotocht over de Dinkel wordt georganiseerd door Adventure King Outdoor & Events. Alle activiteiten van Adventure King zijn onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Zij zorgen voor de complete activiteit, vervoer van de kano’s naar het startpunt, een goede uitleg, zwemvesten, begeleiding onderweg en na afloop brengen we de chauffeurs van de auto’s terug naar het startpunt van de tocht.

 

Aanmelden

Voor deze activiteit op 10 september 2022 kun je je natuurlijk alvast aanmelden. De kosten voor deze leuke activiteit zijn 28 euro, inclusief een gezellige borrel na afloop. Deze bijdrage gebruiken we om als stichting alle activiteiten voor lotgenoten mogelijk te maken. Zij en hun partners kunnen namelijk kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Wanneer : Zaterdag 10 september 2022

Verzamelen : 13:00 uur

Start activiteit : 13:30 uur
Locatie: Bentheimerstraat 87, De Lutte