08-10-2021

Activiteit: Military Boekelo - Enschede

Ontmoeten….

Tijdens onze laatste activiteit op 12 juni is gebleken dat de behoefte groot is om elkaar te zien en met elkaar in gesprek te gaan. Op vrijdag 8 oktober nodigen wij jou daarom graag uit (met partner) om op een hele unieke locatie elkaar te ontmoeten. Op een bijzondere plek, aan de hoofdring op de Herfst-Fair van de Military, staat de MembersClub. Vanuit de MembersClub heb je zicht op de dressuuroefening die in de hoofdring plaatsvindt en proef je de unieke sfeer die Military Boekelo – Enschede zo eigen is. Onder het genot van een drankje zien we jullie graag daar. Samenzijn! Delen. En vooral ook genieten. Met elkaar.

 

Military Boekelo - Enschede.
Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost-Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

 

Ben jij er bij?

We hebben ruimte voor 30 personen deze middag. Dus vol=vol. Voor iedereen die zich aanmeldt en die er vrijdag 8 oktober bij is, hebben we nog een leuke verrassing.

 

Aanmelden?

Er zijn geen kosten verbonden aan deze samenkomst. Deze middag wordt aangeboden door Military Boekelo – Enschede. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Datum : vrijdag 8 oktober 2021

Locatie : MembersClub gelegen op de Herfst - Fair

Tijd : 15.00 – 17.00 uur.

 

Om 15.30 uur heet Robert Zandstra (voorzitter van Military Boekelo – Enschede) iedereen van harte welkom.