03-10-2021

Activiteit: Lezing Gedachtenkracht door Pascale Bruinen & presentatie Versterk JeZelf door ZindividU

Kennismaking met de kracht van je eigen gedachten

Wat kun jij zelf ondernemen naast de reguliere behandelmethodes als je kanker hebt? En wat is de kracht van je gedachten op je hele ziek zijn? En als je nog wel gezond bent, wat kun je dan preventief doen?

 

De lezing Gedachtenkracht is een kennismaking met de verstrekkende invloed die jouw gedachten hebben op jouw gezondheid en levensverwachting. Pascale deelt op een laagdrempelige manier interessante wetenschappelijke inzichten, cijfers en onderzoeken die op overtuigende wijze aantonen dat de spreuk 'mind over matter' niet alleen waar is, maar ook de springplank kan zijn naar meer regie over je eigen gezondheid. Deze lezing is een regelrechte eye-opener en laat je ervaren, hoe je met je eigen geestkracht (wat in ieder van ons zit) je eigen lichaam kan beïnvloeden.

 

Pascale Bruinen

Pascale Bruinen is schrijver, spreker en trainer. In juni 2021 komt haar nieuwe boek uit: ‘Zelfherstel van binnenuit: optimaliseer je gezondheid met je gedachten, gevoelens en overtuigingen’. Pascale is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van het bewust toepassen van denk- en verbeeldingskracht om het zelfhelende vermogen van het lichaam zijn werk te laten doen.


Versterk jezelf!

Versterk jezelf is een presentatie van ZindividU. In deze presentatie geven Miriam en Fons lotgenoten diverse handreikingen hoe ze zichzelf kunnen versterken nu ze geconfronteerd worden met kanker. Het is dan goed de regie over je leven zo snel mogelijk weer terug te nemen. Maar ook als je wel gezond bent is het belangrijk bewust met je gezondheid om te gaan, waardoor je vitaal bent en blijft.

Een middag vol informatie en nuttige handvatten om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Deze activiteit vindt zowel fysiek als tegelijkertijd online via een webinar plaats.

 

Aanmelden?

De kosten van deze middag zijn 25 euro, inclusief koffie/thee en een gezonde lekkernij. Lotgenoten en hun partners binnen ZindividU kunnen kosteloos deelnemen. Meer weten? Of aanmelden? Stuur een mail naar fons@zindividu.nl of bel 06-11887502.

 

Datum: 3 oktober 2021

Locatie: Gezondheidhuis Zenderen, Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen

 

Programma:

12.30 uur: Inloop fysiek en online

13:00 uur: Presentatie Versterk JeZelf

14:15 uur: Pauze

14:30 uur: Lezing Pascale Bruinen

16:00 uur: Napraten

16:30 uur: Einde

 

Met dank aan de bijdrage van:

Lars Siahaija, Boostbuddies 

Ronald Helder, Gezondheidhuis Zenderen

Angelique Koedijk, Stichting Twente Tegen Kanker

Lars Lourenco, digitale ondersteuning en support online gedeelte